Китайските авиолинии приложиха различен подход към рекламирането на пътуването и успяха

...
Китайските авиолинии приложиха различен подход към рекламирането на пътуването и успяха
Коментари Харесай

Какво ти носи пътуването? - рекламата хит в Китай

Китайските авиолинии приложиха различен метод към рекламирането на пътуването и съумяха да съберат огромно внимание измежду публиката в страната си с комизъм и искрено обръщение. 

Рекламно видео на компанията напомня за нещата, които постоянно носим със себе си след странствуване в чужбина и провокира усмивки с късите истории, които споделя. 

Кампанията се популяризира от China Airlines под хаштага #WhatTravelBrings. " Човек в никакъв случай не знае какво ще донесе в живота му пътуването ", гласи посланието. Може би най-странното нещо към тази реклама е, че тя стана шлагер, разяснява американското издание The New York Post. Много от мненията на китайски език под видеото в YouTube, което събра 6 млн. прегледа за месец, демонстрират, че потребителите го харесват. 

В допълнение към проблемите като харченето на прекалено много пари в Ню Йорк или счупването на крайник, до момента в който човек кара сноуборд, рекламата демонстрира на феновете и позитивните страни от пътешествията, да вземем за пример с някой, който наподобява е спечелил в казино в Макао, с двойка, която се е сгодила в Рим и с жена, която наподобява изцяло щастлива с пластичната хирургия, която е получила в Южна Корея. 

" Веки път, когато пътувате, вие постоянно донасяте нещо назад в живота си, само че не забелязвате ", гласи рекламата.  “China Airlines ви приканва да откриете какво пътуването е донесло за вас ", продължава авиопревозвачът. 

Ето и видеото. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР